Houtleeft, passie voor hout!

Embracing Nature

Print  Sitemap

Milieuvriendelijk duurzaam hout

Houthandel Houtleeft maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om bewust te kiezen voor milieuvriendelijke houtproducten. Houtleeft werkt vanuit het principe dat de natuur in stand gehouden moet worden, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid, veiligheid en gezondheid. Duurzame hout- en bosproducten dragen hieraan bij. Houthandel Houtleeft levert enkel legale en duurzame producten welke voldoen aan alle kwaliteitseisen die u van hout mag verwachten.

De passie voor duurzaam hout zorgt ervoor dat alle producten van Houtleeft duurzaam en legaal verkregen houtsoorten zijn, waarvan de herkomst en de productie goed is geregeld in zowel de landen van herkomst als de verwerkingsproducerende landen.

Naast standaard hoeveelheden duurzaam hout leveren wij ook kleine hoeveelheden hout- en bosproducten in alle soorten en diktes bij u thuis. Zo heeft u geen overschot, maar precies genoeg hout om uw project te realiseren.

Hout is zeer milieuvriendelijk. Het is recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal. Bomen kunnen binnen 20 tot 150 jaar steeds weer nieuwe grondstoffen leveren voor hout. Bomen die geplant worden zijn niet vervuilend voor het milieu. Mits goed beheerd, zijn bossen een onuitputtelijke grondstofbron. Hout kan op talloze manieren worden hergebruikt en is volledig recyclebaar. Daarom verkoopt Houtleeft enkel duurzame houtproducten. Wanneer steeds meer bedrijven en consumenten bewust kiezen voor legaal en duurzaam verkregen houtproducten, zal de productie van goed hout in de toekomst toenemen en eenvoudiger, economischer en milieuvriendelijker verlopen.

Lees meer over de reis die Houtleeft maakt.

Zoeken

Zoek op verschillende onderdelen zoals merk en categorie

Houthandel Houtleeft

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bosstraat 46C
4704 RL Roosendaal

T: 0165-340081
F: 0165-342281
E: info@houtleeft.nl

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
E-mail:

Houthandel Houtleeft

Bosstraat 46C
4704 RL Roosendaal
T 0165-34 00 81
E info@houtleeft.nl